U bent hier: Over greten scheidingspijl Even voorstellen scheidingspijl ir. Maarten Schoonman

ir. Maarten Schoonman

Afdrukken
Maarten Schoonman is in 2000 afgestudeerd als petroleum / reservoir ingenieur aan de Faculteit der Mijnbouwkunde en Petroleumwinning van de TU Delft.

Ondanks zijn blijvende interesse voor de petroleumindustrie begint zijn carriëre bij Heineken Technical Services, het ingenieursbureau van Heineken. Na ca. 1,5 jaar gaat hij als (junior) constructeur aan de slag bij bij Raadgevend Ingenieursbureau Lievense te Breda.

In de loop van 2003 vervolgt hij zijn carriëre als akoestisch adviseur bij Greten Raadgevende Ingenieurs te Roosendaal. De groeiende, informele organisatie en werkzaam zijn in een technisch en gespecialiseerd marktsegment zijn aspecten die goed bij hem passen.

Binnen Greten Raadgevende Ingenieurs heeft hij zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de vakgebieden: horecalawaai, ARBO, bouwakoestiek, zaalakoestiek, elektro-akoestiek en windturbinegeluid.

"Net zoals bij al mijn collega's, staan vakliefde, integriteit, een gezonde dosis (sociale) intelligentie en humor ook bij mij hoog in het vaandel !"

U kunt, indien gewenst, met Maarten Schoonman in contact komen via de volgende link.