U bent hier: Over greten scheidingspijl Even voorstellen scheidingspijl ir. Maarten Schoonman

ir. Maarten Schoonman

Afdrukken
Maarten Schoonman is in 2000 afgestudeerd als petroleum/ reservoir ingenieur aan de Faculteit der Mijnbouwkunde en Petroleumwinning van de TU Delft. Ondanks zijn blijvende interesse voor de petroleumindustrie begint zijn carriëre bij Heineken Technical Services, het ingenieursbureau van Heineken. Na ca. 1,5 jaar gaat hij als (junior) constructeur aan de slag bij Raadgevend Ingenieursbureau Lievense te Breda.

In de loop van 2003 vervolgt hij zijn carriëre als akoestisch adviseur bij Greten Raadgevende Ingenieurs te Roosendaal. Werkzaam zijn in een technisch en gespecialiseerd werkveld zijn aspecten die goed bij hem passen.

Binnen Greten Raadgevende Ingenieurs heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot senior adviseur in de vakgebieden: horecalawaai, bouwakoestiek, installatiegeluid, trillingen, laagfrequent geluid, zaalakoestiek, geluid op de arbeidsplaats, elektro-akoestiek en windturbines. Ook wordt Maarten regelmatig ingeschakeld als onafhankelijk deskundige bij rechtszaken.

Vakliefde, eerlijkheid, een gezonde dosis (sociale) intelligentie en humor zijn eigenschappen die bij Maarten horen.

U kunt, indien gewenst, met Maarten Schoonman in contact komen via de volgende link.
 

Wij maken gebruik van cookies voor Google Analytics om het bezoekersgedrag en verkeer op onze website te analyseren. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.

Ik accepteer deze cookies