Skip to main content

Bedrijfsprofiel

Greten Raadgevende Ingenieurs BV is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van AkoestiekBouwfysica, , Trillingen en Luchtkwaliteit. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer overheden, (industriĆ«le) bedrijven, architecten, woningbouwverenigingen, aannemers, projectontwikkelaars, horeca-exploitanten en particulieren.
 
Greten Raadgevende Ingenieurs onderscheidt zich reeds jaren in deskundigheid, integriteit, visie en kwaliteit, gekoppeld aan een gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Ons bureau is daarnaast niet gebonden aan aannemers, fabrikanten en leveranciers. Deze kenmerken zorgen ervoor dat wij onafhankelijke en objectieve maatwerk adviezen leveren aan onze opdrachtgevers.
 
Advies, onderzoek, het uitvoeren van metingen en berekeningen, projectbegeleiding, controle en nazorg behoren tot onze belangrijkste activiteiten. Uiteraard komt het ook voor dat wij onze technische en vakinhoudelijke kennis gebruiken voor het oplossen van nieuwe of zeldzame vakgerelateerde problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van fundamentele vraagstukken of het onderzoeken van ingewikkelde geluid- of trillingsproblemen.
 
Greten Raadgevende Ingenieurs is gevestigd aan de Vijfhuizenberg 167 te Roosendaal. Een locatie die met de auto goed bereikbaar is. U kunt hiervoor Google Maps gebruiken.
 
Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 0165 56 52 58.