U bent hier: Actualiteiten scheidingspijl Greten nieuws scheidingspijl Coronacrisis: Wij blijven u van dienst zijn!

Coronacrisis: Wij blijven u van dienst zijn!

Afdrukken
Samengevat
Greten Raadgevende Ingenieurs blijft voor u aan het werk, maar wel veilig en uiteraard geheel volgens de regels van het RIVM. In dit artikel leggen wij uit hoe wij u van dienst zullen blijven zijn.

 

Veiligheid

 

Bij Greten Raadgevende Ingenieurs staat de veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop. Vandaar dat alle medewerkers vanuit huis werken. Ze zijn allen bereikbaar via hun eigen zakelijke mobiele nummer en uiteraard via hun persoonlijke e-mail adres. Vergaderingen met klanten zullen zoveel als mogelijk gerealiseerd worden door gebruik te maken van videoconferenties.

 

Veldwerk (metingen bouwfysica/ geluid/ trillingen)

 

In nauw overleg met onze klanten zal beoordeeld worden of metingen op locatie op een veilige en verantwoorde manier kunnen plaatsvinden. Uitgangspunt is hierbij dat de gezondheid van alle betrokkenen voorop staat. Wanneer metingen doorgaan dan zal Greten Raadgevende Ingenieurs zorgen voor een goede voorbereiding, waarbij tijdens de metingen het aantal aanwezige personen zoveel als mogelijk beperkt zal worden. De 1,5 meter afstand regel zal uiteraard in acht worden genomen en indien de situatie dit vereist dan zullen persoonlijke beschermingsmiddelen worden gehanteerd.

 

Wij maken gebruik van cookies voor Google Analytics om het bezoekersgedrag en verkeer op onze website te analyseren. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.

Ik accepteer deze cookies