U bent hier: Producten scheidingspijl Praktijk toepassingen

Praktijk toepassingen

Afdrukken
Door Greten Raadgevende Ingenieurs zijn - al dan niet in samenwerking met derden - de onderstaande producten ontwikkeld:

 • Adaptief back-up alarm
  Deze intelligente achteruitrij-signalering zorgt ervoor dat het alarmsignaal circa 10 dB boven het achtergrondniveau wordt getild. Een deeloplossing voor geluidoverlast in de (stille) nachtperiode bij achteruitrijdende vrachtwagens.
 • Bass creator
  Een apparaat waarmee bastonen op een zodanige manier kunnen worden gefilterd, dat de kwaliteit van de muziekweergave zoveel mogelijk behouden blijft.
 • Kunsthoofd opnames
  Greten Raadgevende Ingenieurs beschikt over een set van 2 miniatuur microfoons die rechtstreeks in de oren van een waarnemer kunnen worden geplaatst. Ná registratie op een recorder en het terugluisteren via een koptelefoon kunnen signalen op dezelfde wijze worden afgeluisterd als ze oorspronkelijk zijn waargenomen (met de oren van de persoon die de microfoontjes draagt).
 • Slinger / excitator
  Met deze slinger kan elk gewenst vlak (vloer / wand / plafond) worden geëxciteerd met een reproduceerbare kracht.
 

Wij maken gebruik van cookies voor Google Analytics om het bezoekersgedrag en verkeer op onze website te analyseren. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.

Ik accepteer deze cookies