U bent hier: Over greten scheidingspijl Even voorstellen scheidingspijl ing. Pascal Richter Uitdenbogaardt

ing. Pascal Richter Uitdenbogaardt

Afdrukken
Sinds april 2017 is Pascal werkzaam bij Greten Raadgevende Ingenieurs. Vóór Greten Raadgevende Ingenieurs was Pascal werkzaam bij onder andere DPA Cauberg-Huygen alwaar hij een breed scala aan bouwfysische werkzaamheden uitvoerde. Hierbij lag de nadruk vooral op diverse bouwkundige inspecties waaronder vochtschades (schimmel/ lekkage), thermografie, EPA-inspecties, ventilatiedebietmetingen, luchtdichtheidsmetingen en spouwankeronderzoeken.

Naast bouwfysica, waar het hart van deze jonge gedreven ingenieur ligt, houdt hij zich bij Greten Raadgevende Ingenieurs ook bezig met akoestiek en lawaaibeheersing, zoals metingen van de lucht- en contactgeluidisolatie en akoestische onderzoeken naar wegverkeerslawaai en industrielawaai. Discipline, beloftes nakomen, humor, inzet en een hoge dosis (sociale) intelligentie maken hem een goed adviseur die goed past in het team van Greten Raadgevende Ingenieurs.

U kunt, indien gewenst, met Pascal Richter Uitdenbogaardt in contact komen via de volgende link.
 

Wij maken gebruik van cookies voor Google Analytics om het bezoekersgedrag en verkeer op onze website te analyseren. Meer weten? Bekijk onze privacyverklaring.

Ik accepteer deze cookies