Skip to main content

ir. Heins Greten

Directeur en tevens senior adviseur Heins Greten is afgestudeerd in 1986 aan de afdeling FAGO (Fysische Aspecten van de Gebouwde Omgeving) van de TU Eindhoven.
 
Zijn carrière begint bij een klein en dynamisch ingenieursbureau in Zeeuws Vlaanderen, Bravenboer & Scheers, waar hij als oprichter van de afdeling BAT (Bouwfysica, Akoestiek en Trillingstechniek) gelijk in het diepe wordt gegooid. Het voordeel van zo’n kleine organisatie is dat hij alle vaardigheden die nodig zijn voor een raadgevend ingenieur snel onder de knie krijgt. Vakkennis is belangrijk, zowel in de breedte als in de diepte, maar sociale vaardigheden en ondernemersvaardigheden zijn minstens zo belangrijk om je staande te houden.
 
Heins Greten blijkt te beschikken over een gezonde dosis (sociale) intelligentie die benodigd is voor een raadgevend ingenieur. Daarnaast zijn integriteit, aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit maar ook humor eigenschappen die hem op het lijf geschreven zijn.
 
In 1996 begint Heins Greten met Greten Raadgevende Ingenieurs aan de Parklaan in Roosendaal. Het bedrijf groeit uit tot een ervaren groep fulltime adviseurs.
Geheel in lijn met de filosofie van Heins Greten hebben alle adviseurs een grote mate van zelfstandigheid. Greten Raadgevende Ingenieurs is een bedrijf met een non-conventioneel karakter, gericht op snelle, adequate en no-nonsense dienstverlening.
 
U kunt, indien gewenst, met Heins Greten in contact komen via het contactformulier.