Skip to main content

ir. Maarten Schoonman

Maarten Schoonman is in 2000 afgestudeerd als petroleum/ reservoir ingenieur aan de Faculteit der Mijnbouwkunde en Petroleumwinning van de TU Delft. Ondanks zijn blijvende interesse voor de petroleumindustrie begint zijn carriƫre bij Heineken Technical Services, het ingenieursbureau van Heineken. Na ca. 1,5 jaar gaat hij als (junior) constructeur aan de slag bij bij Raadgevend Ingenieursbureau Lievense te Breda.
 
In de loop van 2003 vervolgt hij zijn carriƫre als akoestisch adviseur bij Greten Raadgevende Ingenieurs te Roosendaal. Werkzaam zijn in een technisch en gespecialiseerd werkveld zijn aspecten die goed bij hem passen.
 
Binnen Greten Raadgevende Ingenieurs heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot senior adviseur in de vakgebieden: horecalawaai, bouwakoestiek, installatiegeluid, trillingen, laagfrequent geluid, zaalakoestiek, geluid op de arbeidsplaats, elektro-akoestiek en windturbines. Ook wordt Maarten regelmatig ingeschakeld als onafhankelijk deskundige bij rechtszaken.
 
Vakliefde, eerlijkheid, een gezonde dosis (sociale) intelligentie en humor zijn eigenschappen die bij Maarten horen.
 
U kunt, indien gewenst, met Maarten Schoonman in contact komen via het contactformulier.